Siméon canvia la moto per la xocolata amb una dotzena d'infants d'AUTEA

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Un dels pilots de MotoGP residents, el belga Xavier Siméon, ha estat l´amfitrió d´un acte que té poc a veure amb el motociclisme, però que ha fet feliços una colla d´infants. L´excusa ha estat la xocolata.

La xocolata és l´altra gran passió del pilot de MotoGP Xavier Siméon. Fa poques setmanes va obrir un establiment dedicat a aquest producte a la capital i aquesta tarda ha fet d´amfitrió d´una dotzena d´infants de l´associació AUTEA, d´Afectats d´Autisme, acompanyats dels seus familiars. Els convidats s´han repartit un botí de 20 quilos del preuat dolç.

Després de molts anys a Moto2, Siméon està encara en fase d´adaptació a la categoria reina de la graella. Els punts se li han resistit en les primeres tres cites del Mundial, però no té pressa.

La propera cursa del Mundial arribarà el 6 de maig a Jerez, on debutarà al Mundial de Moto2 amb una wild-card el pilot andorrà Xavier Cardelús.

Informa: Joan López
Imatge: Kevin Ribeiro

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.