Sinan Bakis podria deixar el FC Andorra en els pròxims dies

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Sinan Bakis podria deixar el FC Andorra abans que acabi el mercat d'hivern la setmana vinent. El davanter té ofertes de primera i, tot i que el club tricolor el vol renovar, podria deixar la disciplina andorrana. La clàusula de rescissió no arriba, ni de lluny, als dos milions d'euros.

El futur de Sinan Bakis al vestidor del FC Andorra és incert. El jugador està destacant en la primera temporada al futbol espanyol i més d'un equip de primera el té a l'agenda. Fins i tot podria deixar la plantilla tricolor aquest mercat d'hivern, que es tanca la setmana vinent.

Segons ha pogut saber RTVA, la seva clàusula de rescissió estaria sobre el milió d'euros, ni de lluny s'aproparia als dos, i tindria un 50% de possibilitats de marxar. Les mateixes que de quedar-se i renovar. I és que el turc, que es troba molt a gust al club, ja coneix l'interès de l'Andorra perquè segueixi. De fet, té una clàusula de renovació automàtica si juga 25 partits, un mínim de 45 minuts. Actualment en suma 13 complint aquests requisits.

Així que la seva continuïtat és una incògnita a hores d'ara. Bakis ha sumat 8 gols aquesta temporada a la lliga SmartBank i és el màxim golejador de l'Andorra.

Informa: Joel Romero-Sergi Cano

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.