La sisena Purito Andorra, el 13 de setembre, es limitarà a un màxim de 1.800 participants

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La sisena edició de la Purito es confirma el 13 de setembre amb un màxim de 1.800 participants per complir les mesures de seguretat. Tot i això, vol continuar sent una gran festa del ciclisme. Aquest migdia s'ha fet la presentació a la seu del patrocinador.

No hi ha faltat l'ànima de la marxa, l'exciclista Joaquim Rodríguez, que es recupera de les fractures que va patir fa pocs dies a les mans en un accident al Bike Park de Vallnord. La Purito d'aquest any es disputarà el 13 de setembre, amb una participació màxima limitada a 1.800 corredors, un miler menys que l'any passat, per garantir els protocols de seguretat.

Per aquest motiu hi haurà alguns canvis, principalment a la sortida i als avituallaments, i no es farà la Purito Kids.

La prova llarga presenta un recorregut lleugerament més curt, de 120 quilòmetres de distància i 4.800 metres de desnivell, amb modificacions en l'ordre dels ports per afegir seguretat. Així, des de la sortida a Sant Julià de Lòria s'anirà en primer lloc fins a Naturlàndia i després es coronarà la Gallina, abans de pujar cap a la Comella, Beixalís, el coll d'Ordino i el final als Cortals d'Encamp. Joaquim Rodríguez espera estar en condicions de pujar a la bicicleta.

L'homenatge d'aquesta edició serà per a l'exciclista basc Markel Irizar, que es va retirar l'any passat com un dels corredors més estimats del gran grup i va ser gregari de Contador, Armstrong, els germans Schleck i Cancellara, entre d'altres.

Informa: Joan López
Imatges: Pere Besolí

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.