Solana confirma que Lezkano continuarà sent l'entrenador del MoraBanc a l'ACB

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

En només un any el MoraBanc ha passat de les cares llargues després de baixar contra Iberostar Tenerife a les de felicitat d'aquest dissabte. Els tricolors han aconseguit una fita complicada com és recuperar la categoria en una temporada i ho han fet per la porta gran, dominant la competició gairebé de principi a fi.

Un èxit coral que suposa el tercer ascens a l'ACB en la història del club. Aquest en una temporada gairebé de rècord, amb 29 victòries i 4 derrotes. Els tricolors se situen tres triomfs per sobre del seu perseguidor el Palència, que els ha exigit el màxim tota la temporada. L'equip s'ha construït amb un ADN molt clar, la defensa. Els de Natxo Lezkano són l'equip que menys punts encaixa i el que més rebots captura amb diferència. 

Tot i les xifres, la lliga no ha acabat perquè encara han de visitar la pista del Guipúscoa, però també toca pensar en el futur. Aquest dilluns, el director general del club, Francesc Solana, ha passat pels micròfons dels Matins de la Nacional i ha confirmat que Natxo Lezkano continuarà al capdavant del vaixell. "És un dels que té contracte si pujàvem i evidentment crec que to ts estem molt contents amb la seva feina i hem de seguir amb ell", ha destacat Solana.

La majoria de la plantilla també té contracte i continuaran a la lliga Endesa. Caldrà sumar-hi Tyson Pérez, que està cedit al Betis i tornarà el curs vinent. Sobre el futur de l'equip també n'ha parlat el director general del MoraBanc. "Hi ha jugadors que van venir aquí amb l'aposta que si pujàvem seguirien i nosaltres complirem amb això. Rafa Luz, Tobias Borg, Andric, Maric, Nacho Llovet i Czerapowicz". 

Sobre la continuïtat de Dos Anjos, Solana ha assegurat que tot i no tenir contracte "estar clar que haurem de parlar amb ell i no crec que tinguem problemes per posar-nos d'acord".

Informa: Joel Romero

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.