Solana recorda que la competició de debò comença ara

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Falta una setmana perquè el MoraBanc Andorra comenci la lliga Endesa. El balanç de victòries a la pretemporada és positiu, però Francesc Solana recorda que la competició de debò començarà contra l'UCAM Múrcia.

El nou MoraBanc d´Ibon Navarro afronta la recta final de la preparació després de cinc setmanes en què l´equip ha anat creixent, amb bons resultats, cinc victòries i només una derrota. Amb tot, la pretemporada no pot servir de referència quan comenci la lliga Endesa i l´Eurocup, amb partits contra l´UCAM Múrcia, Galatasaray, Joventut i Barça en pocs dies. El director general, Francesc Solana, recorda que "no té res a veure" perquè els partits també han servit per veure coses a millorar.

Solana ha destacat el joc col·lectiu de l´equip i només ha lamentat la lesió de Shayne Witthington que l´ha deixat fora de combat tres setmanes. El general manager del MoraBanc elogia el paper dels jugadors que porten anys a l´equip en aquest inici de curs. "Tots han fet el pas endavant que demanàvem a jugadors que ja porten temps aquí", celebra.

El MoraBanc tindrà l´últim assaig aquest dissabte contra el Baxi Manresa de Joan Peñarroya, l´únic rival que ha estat capaç de guanyar els andorrans en la pretemporada.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Enric Fernández

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.