Solé diu que mai va dimitir i que es veu amb forces per continuar com a president de l'Andorra HC

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Després de fer un pas al costat pocs dies abans d'iniciar la temporada, Jaume Solé es veu amb forces per continuar com a president de l'Andorra Hoquei Club. Reconeix que el primer equip viu un moment complicat, pels molts jugadors que van abandonar el club l'estiu passat, i no descarta incorporar algun reforç més endavant.

Jaume Solé assegura que no li ha passat pel cap dimitir com a president de l'Andorra Hoquei Club. Fa algunes setmanes va anunciar que deixava la presidència temporalment, per motius personals i de salut, però ara es veu amb forces per tornar a agafar les regnes de l'entitat. "En cap cas va ser una dimissió, vaig parlar amb els companys de la junta per descansar uns dies i em van dir que no hi havia cap problema. I aquí estic una altra vegada",  ha manifestat.

La situació del primer equip tricolor és força complicada. Amb la marxa de bona part dels internacionals que havien tornat al club l'any passat, de lluitar per l'ascens s'ha passat a tenir com a únic objectiu la permanència a la Primera Catalana. Solé atribueix la dificultat del moment als impediments per contractar a causa de la pandèmia i a les millors ofertes que han rebut els jugadors que han plegat.

Aquest cap de setmana no hi ha lliga i Juan Sebastián podrà recuperar Llorenç Miquel i Tiago Barros per al proper compromís, dissabte 23 a la pista del Cornellà. Solé diu que seguirà treballant per reforçar l'equip. 

Informa: Joan López
Imatges: Nil Forcada / Arxiu RTVA

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.