Special Olympics rep un donatiu de Bingo Stars per als mundials d'Abu Dhabi

Bingo Stars ha fet aquest dimecres l’entrega d’un donatiu de 600 euros en benefici de la federacio´ Special Olympics Andorra per contribuir a financ¸ar la participacio´ de la delegacio´ andorrana als mundials d’Abu Dhabi, que tindran lloc del 14 al 21 de marc¸.

El director de Bingo Stars, Marc Martos, ha estat l’encarregat de lliurar el xec al director esportiu dels Special Olympics Andorra, Isaac Benchlluch, acompanyat en aquesta ocasio´ de Jose´ Antonio Perez, membre de la junta, i de diversos dels vint esportistes que representaran Andorra en els pro`xims campionats mundials d’Abu Dhabi (els Emirats A`rabs).

Martos s’ha mostrat molt satisfet de poder col·laborar amb la federacio´ i contribuir a divulgar la inclusio´ en tots els a`mbits de la societat. Ha avanc¸at que l’empresa seguira` donant suport regularment a iniciatives i associacions del pai´s que tenen com a missio´ promoure diferents activitats tant esportives com socials i/o culturals.

Informa: Agència ANA
Foto: ST

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.