El sud-africà Befile i el romanès Balaban, reforços de luxe en l'estrena del VPC a l'Estadi

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El sud-africà Sitembiso Befile i el romanès Ionut Balaban seran les dues grans novetats en l'estrena del VPC Andorra, aquest diumenge a la tarda a l'Estadi Nacional. Amb el suport de l'afició, l'equip de Jean Arnaudin buscarà la primera victòria del curs, a partir de les tres, contra el Montredon. 

Sithembiso Befile ja fa dies que s'entrena amb el VPC i aquest diumenge debutarà amb el quinze de Jean Arnaudin. Es tracta d'un talonador sud-africà de 23 anys, polivalent i amb experiència a la màxima categoria del seu país.

L'altra novetat és el centre internacional romanès Ionut Balaban, de 25 anys i cedit pel Pamiers, gràcies a l'acord de partenariat entre les dues entitats. Befile ha destacat que ha arribat a l'equip per "jugar al nivell més alt que pugui, donar el millor de mi i aportar tota la meva experiència". 

Amb les noves incorporacions i la tornada de jugadors que es van perdre el primer partit al camp del Tolouse Lalande Aucamville, el VPC espera sumar aquest diumenge la primera victòria a la lliga d'Honor d'Occitània.

El jugador del VPC Pep Arasanz ha assenyalat que fa gairebé un any que alguns jugadors no juguen al camp i remarca que "tenim moltes ganes de guanyar i de defensar els colors de l'equip". 

El duel entre el VPC i el Montredon, que també va perdre en el debut de diumenge passat, començarà a les tres de la tarda a l'Estadi Nacional.

Informa: Joan López
Imatges: Joan López / Kevin Ribeiro
Locució: Òscar Serrano

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.