Sunderland, en posicions de podi al Dakar

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La novena especial del Dakar ha tornat a provocar canvis importants a la classificació. Sam Sunderland continua sent el millor resident en motos i Cyril Despres escala fins a l'11è lloc de la general en cotxes. Un dels favorits en dues rodes, l'australià Toby Price, ha hagut d'abandonar.

Els participants al Ral·li Dakar han gaudit d'autèntiques vistes de postal en la novena especial, però la jornada ha estat molt lluny de ser tranquil·la.

L'australià Toby Price, segon a la general, ha hagut de dir adeu per culpa d'una caiguda que li ha costat una fractura de clavícula. Joan Barreda ha estat el sisè més ràpid i manté el cinquè lloc de la general. Per davant, el resident britànic Sam Sunderland manté el tercer del lloc del podi provisional després de ser quart d'etapa. El francès Adrien van Beveren, 12è aquest dimarts és l'11è a la general provisional. La primera plaça de la general continua sent per al xilè José Ignacio Cornejo.

En cotxes, Stéphane Peterhansel ha ampliat la renda sobre Nasser al-Attiyah. 17 minuts separen ara el pilot francès del qatarià. Cyril Despres i Mike Horn continuen en línia ascendent, amb un setè lloc a l'etapa, i es mantenen onzens a la general. 

En camions, Jordi Ginesta continua un dia més en cursa, amb l'objectiu d'acabar les tres etapes que resten per completar la segona edició a l'Aràbia Saudita.

Informa: Joan López
Imatges cedides: Eurosport

 

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.