Sy no estarà en condicions de reaparèixer contra el Mònaco

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc prepara el debut a l'Eurocup d'aquest dimecres contra el Mònaco amb l'objectiu d'evitar les davallades dels darrers quarts, que han costat la derrota en els dos darrers partits de la lliga Endesa. A banda de Moussa Diagne, Ibon Navarro tampoc podrà comptar amb els lesionats Palsson i Sy, que encara no està recuperat de la lesió al turmell.

No hi haurà públic a la Bombonera, però el MoraBanc vol dedicar una victòria a l'afició en l'estrena de l'Eurocup aquest dimecres al Poliesportiu contra el Mònaco. Per fer-ho possible, el gran repte per a l'equip d'Ibon Navarro serà mantenir el mateix nivell durant els quaranta minuts de partit.

Els d'Ibon Navarro hauran de fer un altre pas endavant per suplir les baixes de Diagne, Palsson i Sy, que encara no està recuperat de la lesió al turmell dret.

La quarta participació consecutiva del MoraBanc a l'Eurocup arrencarà aquest dimecres, a partir de les vuit del vespre al Poliesportiu d'Andorra, a porta tancada.

Informa: Joan López
Imatges: Arxiu

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.