Tarrado serà proclamat nou president de l'ACA en l'assemblea del 25 de març

Enric Tarrado serà el nou president de l'Automòbil Club, al capdavant d'una junta continuista. La seva ha estat l'única candidatura per ocupar el consell directiu de l'entitat i el 25 de març serà ratificada en l'assemblea general ordinària.

El futur mandatari liderarà un equip directiu amb membres de l'etapa anterior, amb Enric Pujal al capdavant, i algunes cares noves. La candidatura està integrada per Patrick Pérez, Jordi Alcobé i Denis Marot, que segueixen de l'últim mandat, i Montserrat Capdevila, Antoni Santacreu, Josep Maria Altimir, Bonaventura Espot i Josep Maria Arnabat, com a nous directius.

El 25 de març a partir de les set de la tarda, als cinemes Illa Carlemany, està convocada l'assemblea general ordinària que farà oficial la nova junta directiva de l'entitat, amb més de 10.000 socis i més 60 anys d'història.

Informa: Joan López

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.