L'anàlisi: temps de canvis per al MoraBanc després de la sortida d'Ibon Navarro

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La destitució d'Ibon Navarro com a entrenador del MoraBanc ha sacsejat el panorama esportiu les últimes hores. Una notícia traumàtica que suposa l'adeu dels fins ara entrenador tricolor les darreres tres temporades i mitja.

L'entrenador agafava les regnes de l'equip el juny del 2018, després d'una etapa molt llarga de Joan Peñarroya. El seu primer any, Navarro va aconseguir una de les fites més importants de la seva carrera situant l'equip a les semifinals d'Eurocup, on va perdre contra l'Alba Berlín.

L'altre gran resultat va arribar l'any 2020 quan els tricolors van arribar a semifinals de la Copa del Rei de Màlaga, després de donar la sorpresa i superar l'Iberostar Tenerife.

Mesos més tard, l'equip va disputar la fase final excepcional realitzada a València, en la que va ser la darrera aparició del MoraBanc en un play-off. Ara, un any i mig després, s'acomiada del país.

El detonant i la situació a partir d'ara

Precisament, el detonant de la sortida de Navarro va ser la derrota de dissabte contra el BAXI Manresa al Poliesportiu. La desfeta contra els manresans va ser la cinquena consecutiva en lliga i cal sumar-hi dues més en Eurocup. Un escenari molt delicat que va portar la direcció esportiva a buscar una reacció que encapçalarà el fins ara segon entrenador, David Eudal.

El primer repte d'Eudal serà recuperar anímicament i mentalment els jugadors. L'equip està molt tocat en aquests dos d'aspectes després de les nombroses derrotes.

El nou tècnic és bon coneixedor del club, ja que va formar-se com a jugador i des de la temporada 2014-2015 forma part del cos tècnic. Tot i ser seleccionador nacional, aquesta serà la seva primera experiència al capdavant d'una banqueta professional.

Els pròxims reptes no seran gens senzills, atès que el debut serà dimecres a la pista del Trento a l'Eurocup i després visitarà el Wizink Centar per enfrontar-se al líder de la lliga Endesa, el Reial Madrid.

Informa: Joel Romero

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.