El Terrassa demana la impugnació del partit de Copa Catalunya per alineació indeguda de l'Andorra

El Terrassa FC ha anunciat aquest dimecres al vespre, mitjançant un comunicat a les xarxes socials, la decisió de presentar un escrit d'al·legacions al Comitè de Competició, per tal d'impugnar el duel que va enfrontar-los amb el FC Andorra aquest dimarts. El partit corresponent a la primera ronda de la Copa Catalunya va caure del cantó andorrà per 2 gols a 1.

Des del Terrassa destaquen que els tricolors van infringir l'article 6 de la normativa que diu que únicament poden inscriure a l'acta quatre jugadors sense llicència federativa. En el cas de l'Andorra haurien estat sis jugadors inscrits amb aquesta condició: Javi Martos, Diego Huesca, Joan Cervós, Ricard Fernàndez, Izan Fernàndez i Iker Goujón. Cal remarcar que d'aquests, només quatre van arribar a sortir a la gespa, atès que Huesca i Izan no van arribar a jugar.

A més, segons remarquen des de l'entitat egarenca, l'Andorra no hauria presentat cap de les fitxes dels jugadors i els tècnics de forma impresa i van acreditar els jugadors únicament amb el passaport o el document d'identitat.

 

Informa: Joel Romero

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.