El Territori Toni Bou deixa Naturland i es trasllada a Santa Coloma

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Toni Bou ha canviat Naturland per Santa Coloma. El 30 vegades campió del món de trial, en la doble vessant indoor i outdoor, ja no disposa des de fa mesos de l'anomenat Territori Bou al centre d'activitats lauredià i ha traslladat la seva base a una nau industrial a Santa Coloma, cedida pel comú. 

L'arribada de Xabier Ajona com a director general de Naturland va portar molt canvis. I un va afectar Toni Bou i l'espai anomenat Territori Toni Bou de què disposava a la cota 1.600. La intenció era construir-hi un aparcament per a autocaravanes, segons van informar al pilot, que no ha vist la llum.

Això va portar el 30 vegades campió del món de trial a buscar una alternativa per entrenar i la va trobar a Santa Coloma, on el comú d'Andorra la Vella li va cedir l'any passat una part d'una nau industrial, on va portar els materials per seguir la preparació i a més hi té un projecte per disposar d'un segon espai adaptat per al trial en un terreny proper.

Amb l'adeu al Territori Toni Bou s'ha posat fi a una zona que es va inaugurar el 2017 i que, a banda de facilitar els entrenaments de Bou i d'altres pilots reconeguts, ha permès oferir classes magistrals a joves trialers com els del grup de tecnificació de la Federació Motociclista.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Arxiu 
RTVA

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.