Thibault Anselmet i Axelle Gachet-Mollaret s’imposen a la prova individual de la Compaderosa Andorra

Els francesos Axelle Gachet-Mollaret i Thibault Anselme han estat els vencedors de la prova individual de la Copa del Món ISMF Comapedrosa Andorra. Oriol Olm ha estat el millor andorrà fregant el top 30, tot just en la seva primera cursa en categoria sènior.

A banda de la neu, el dia s'ha llevat fred i ventós a Arinsal. La temperatura rondava els 13 graus sota zero al Port Vell. Amb la força del vent, la sensació de fred es multiplicava. Les curses s'han enrederit i s'han reduït a la meitat, 810 metres de desnivell positiu al voltant de l'Alt de la Capa en el vessant que dona al camp de neu. Thibault Anselmet ha estat el més ràpid amb un temps de 46 minuts i 30 segons. "Estic content, és la meva primera victòria indivdual i és un plaer venir a Andorra, tot i que les condions no eren les millors", declarava el guanyador. Remí Bonnet ha estat segon a 15 segons. El belga Maximilien Drion ha completat el podi. 

En categoria femenina triomf per Axelle Gachet-Molleret amb un temps de 57 minuts i 54 segons. No és que no hagi volgut celebrar la victòria. Ha esperat per fer-ho en companyia de la seva compatriota Célia Perillat-Pessey, segona a meta, per davant l'espanyola Ana Alonso. "Les condicions d'avui eren dolentes, però agraeixo a l'organització d'haver mantingut el recorregut i estic contenta d'haver lluitat per guanyar, malgrat tot", ha explicat la gunyadora.

Amb 19 anys acabats de fer Oriol Olm ha brillat amb llum pròpia en la seva primera cursa en categoria sènior. S'ha quedat a les portes del top 30 ocupant el lloc 31 a només sis minuts del guanyador. Adria Bartomeu ha estat 39è. "Molt content de la cursa d'avui, condicions extremes, però amb el top-30 estic molt content i demà a donar guerra perquè les ganes estan, ha assegurat Ol.

Oriol Olm ha fregat el top 30, aquest diumenge tindrà una nova oportunitat a la vertical. La cursa es podrà seguir en directe per Andorra Televisió a partir de les nou del matí

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: Andreij Cristancho
Imatge cedida: Oriol Olm- Skimostats

 

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.