El Tic Tapa Sant Julià se'n va a Europa i el Penya Encarnada a Segona Divisió

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquest diumenge s'ha tancat la Lliga Multisegur Assegurances. Una lliga nacional que ha tingut emoció fins a la darrera jornada.

En el play-off al títol el Tic Tapa Sant Julià s'ha assegurat la presència a Europa gràcies a tancar la tercera plaça guanyant 2 a 1 el vigent campió de lliga, el Vall Banc Santa Coloma. Els lauredians aniran a Europa ja sigui guanyant la Copa Constitució o com a tercers a la lliga si el VallBanc aixeca també la copa.

Engordany i Lusitans han empatat a zero. Els de Jaime Busto, revelació aquesta temporada, acaben segons i també estaran a la Lliga Europa. Lusitans, malgrat batallar de valent en les darreres jornades, es queda fora d'Europa.

En el play-off per la permanència el Penya Encarnada ha certificat aquest cap de setmana el descens de categoria després de caure contra l'Encamp per un clar 3 a 0. Els encampadans jugaran la promoció contra l'Atlètic Escaldes.

El proper cap de setmana es viurà la gran festa del futbol nacional amb la final de la Copa Constitució retransmesa en directe per Andorra Televisió.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: FAF

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.