El TIM Vòlei es consolida com a referent de base de l'esport femení

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El TIM Vòlei tanca les seves portes amb més de 1.000 participants i superant el centenar d'equips. El torneig segueix sent una referència del vòlei de base femení amb 95 equips de noies.

El Poliesportiu ha acollit aquest diumenge els darrers partits del TIM Vòlei d'enguany. Des de l'organització es fa un bon balanç de l'edició d'enguany, amb més d'un miler de participants i 103 equips, la major part femenins.

L'esperit competitiu no ha faltat en les finals d'avui, on cada punt es celebrava com una victòria. 

Entrenadors i jugadores també fan bon balanç d'aquesta edició.

En clau andorrana, les més destacades han estat les juvenils del CV Valls d'Andorra que han quedat campiones del seu grup.

El torneig acomiada una edició més amb imatges com aquesta del Poliesportiu ple i força incògnites respecte a la seva continuïtat.

La manca de suport econòmic vers l'esdeveniment podria obligar a variar les perspectives d'un TIM que enguany ha aplegat més de 5.000 persones en total, en els dos esdeveniments de bàsquet i el vòlei que ha acabat aquest diumenge.

Informa: Joel Romero
Imatge: Kevin Ribeiro

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.