El títol de la lliga de futbol es decidirà a l'última jornada

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El campió de la lliga nacional d'Andorra es decidirà al darrer partit. La victòria de l'Unió Esportiva Santa Coloma contra l'Inter d'Escaldes deixa obert el títol quan només falta una jornada.

L'UE Santa Coloma va derrotar l'Inter d'Escaldes per 1 a 3 i això manté la lluita pel títol a falta d'un partit per acabar el play-off. Els colomencs van avançar-se amb gols de Bruno Gavim i El Kabbou, però Gerard Artigas va retallar distàncies abans del descans. A la represa, novament Gavim va fer la sentència. Els escaldencs treuen tres punts als colomencs i només necessiten un empat la darrera jornada per ser campions.

Per la seva banda, el Sant Julià va superar l'Atlètic d'Escaldes per 1 a 2. Cisteró va avançar els escaldencs de penal, però a la segona part un gol de Bakkari també des dels once metres i un de Morales al temps d'afegit van capgirar el marcador. Els lauredians hauran de guanyar l'Inter la darrera jornada si volen tenir alguna opció d'acabar segons a la lliga.

Al play-off per la permanència, festival de dianes entre l'Ordino i el FC Santa Coloma en un duel sense res en joc. Els colomencs van imposar-se 2 a 3 als ordinencs, amb els gols de Luis Blanco, Enric Pi i Guillaume López. Luis Martins i Miguel Ruiz van marcar per part dels de Carlos Sánchez.

Finalment, el Carroi va sumar el tercer triomf de la temporada davant l'Engordany per 1 a 2. Els de Fernando Vidal van remuntar el gol inicial de Valentin Spano al primer quart d'hora i gràcies a un bon tram final van poder aconseguir la victòria.