Todorovic i Musli no renovaran amb el MoraBanc

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Dejan Todorovic i Dejan Musli no seguiran la temporada vinent al MoraBanc Andorra. El director general del club, Francesc Solana, ha confirmat que la intenció és que la majoria de jugadors continuï, tot i que no inscriuran ningú al dret de tanteig. Solana posa una nota alta a la temporada i destaca que l'objectiu és mantenir el pressupost d'enguany.

Temps de canvis i moviments a la plantilla del MoraBanc amb el final de la temporada. Aquest dimarts, el director general del club, Francesc Solana, ha indicat que Dejan Todorovic i Dejan Musli no continuaran, una vegada acabat el contracte.

El pivot no ha donat el rendiment esperat i segurament posarà rumb a la Xina. Pel que fa a l'aler, peça important de l'esquema d'Ibon Navarro, no seguirà, segons ha indicat el director general del MoraBanc, Francesc Solana.

Un estiu més, Moussa Diagne serà un dels noms a les travesses per abandonar el club. El senegalès té un any de contracte i una clàusula per sortir que expira la setmana vinent. De moment, el club no ha rebut ofertes, però l'estiu és llarg.

Un altre cas és el de Tunde, el pivot va arribar per disputar la fase final i va deixar bones sensacions, tot i que no és la primera opció per al joc interior. A més, enguany no s'inscriurà ningú al dret de tanteig, comenta Solana.

El club treballa per mantenir el pressupost, però les renovacions s'hauran d'adequar al panorama actual. El bon rendiment d'aquesta temporada i la plaça confirmada per a la pròxima edició de l'Eurocup són els principals avals. Solana posa bona nota a l'equip.

Pel que fa als fitxatges, un dels objectius serà incorporar un altre base que es complementi amb Clevin Hannah.

Informa: Joel Romero

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.