Trobada de Nadal de la FAE marcada pels bons resultats

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Federació d'Esquí ha organitzat, un any més, la trobada amb tota la família d'esportistes i entrenadors de les diferents disciplines.

Enguany, tot i les restriccions per la situació sanitària, ha estat una de les edicions més felices pels grans resultats aconseguits en aquest inici de temporada.

La trobada ha servit per fer la foto de família. No hi ha faltat Joan Verdú, que fa pocs dies ha fet història a l'esquí alpí amb les dues victòries en gegant en Copa d'Europa, que l'han situat líder a la classificació general.

També hi era Cande Moreno, que després d'un any en blanc per una lesió a l'esquena està retrobant sensacions i ha fet el seu millor resultat en Copa d'Europa en descens, amb el 19è lloc a Itàlia.

A la trobada també han participat els integrants de la secció d'esquí de fons, que recentment van celebrar un top-10 de Carola Vila en Copa d'Europa, i els joves del programa EBBE d'esquí estudi.

Informa: Joan López 
Imatges: Ricard Tenza

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.