Tudó frega el rècord d'Andorra en 400 metres estils a Glasgow

L'Europeu de natació de piscina curta a Glasgow ha començat amb triple participació andorrana. Tomàs Lomero ha estat 57è en les sèries de 100 metres papallona i Patrick Pelegrina ha acabat 46è en els 50 metres braça. I Nàdia Tudó no ha pogut evitar el 28è i últim temps en els 400 metres estils, tot i quedar-se a 18 centèsimes del rècord d'Andorra.

No ha estat rècord nacional per ben poc, però sí la millor marca personal de la nedadora en la distància. Tudó s'ha mostrat força satisfeta per haver rebaixat la marca de fa dues setmanes a Berlín. Dijous entrarà en acció Mònica Ramírez.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ja a l’hotel i amb el cap fred, us faig una valoració de com ha anat aquesta primera jornada de l’europeu de curta. . ?? Teniu el link de la crònica la podeu a la Bio ???? . @efinancera @disseny_sport @federacioandorrananatacio @sv_waiblingen @clubnataciobarcelona @governandorra @silviariva79 @justoruiz11 @clubnatacioserradells @carlesalonso_ . . #Euroswim2019??????????????

Una publicación compartida de Nàdia (@nadiatudo) el

Informa: Joan López
Imatges: Arxiu

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.