Tudó es penja la segona medalla amb un bronze en els 200 metres braça

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Nadia Tudó ha conquerit la cinquena medalla per a Andorra, segona particular, en els Jocs. Ha estat un bronze en la prova dels 200 metres braça, la seva millor disciplina.

Tudó que venia de guanyar un or sorprenent en els 200 metres estils, no ha pogut repetir primer lloc del podi i ha pujat al tercer esglaó en una cursa en què sempre ha estat darrere les nedadores de Xipre i Malta que l'han superada. L'andorrana estava contenta per la medalla, però lamentava el temps, 2 minuts 35 segons i 88 centèsimes, i no haver fet millor marca personal. 

"Estic molt contenta per la medalla però una mica decebuda perquè no he pogut baixar al 2.33, ja que era l'objectiu. És cert que aquest matí estava bastant cansada i ha sigut una mica dur, però anem a per més demà", ha explicat Tudó

Tomàs Lomero es queda amb la mel als llavis en els 100 metres papallona

Qui s'ha quedat a prop de pujar al podi ha estat Tomàs Lomero, que ha acabat quart en la prova dels 100 metres papallona.

Lomero, que havia fet el segon millor temps en la classificació, ha tancat els primers 50 metres en cinquena posició i en els darrers només ha pogut superar un rival. Al final s'ha quedat a 26 centèsimes del podi i amb la tan temuda medalla de xocolata.

Informa:  Sergi Cano
Imatges: Anna Romagosa

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.