Tyson Pérez: "no m'imaginava tornar i no tenir pràcticament dolor"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc Andorra confia en la recuperació de Tyson Pérez per canviar la dinàmica de l'equip aquest dissabte contra l'Obradoiro. El jugador va tornar a la pista davant el Saragossa després de més de dos mesos sense jugar i ja va demostrar que és un dels homes forts.

10 setmanes després Tyson Pérez va tornar a jugar contra el Saragossa, malgrat la llarga inactivitat va ser dels millors. Va estar molts mesos jugant amb molèsties i ara, quan més se'l necessita, s'espera que doni la millor versió. "No m'imaginava tornar i no tenir pràcticament dolor, després de passar uns mesos molt durs, en què he estat prenent molts medicaments i moltes precaucions per poder jugar i entrenar", explica el jugador hispanodominicà, qui celebra la tornada.

Ruesga també va ser important. A poc a poc es sumen efectius. L'equip va oferir una bona imatge a Saragossa, sobretot a la primera meitat. És la línia a seguir per guanyar a la pista de l'Obradoiro: "lluitar, córrer, mostrar intensitat" per tenir opcions, proposa Pérez.

L'ACB ha acabat cedint a les peticions del Morabanc. El club manté cinc baixes i un jugador confinat. Tyson Pérez reconeix la dificultat i el risc però els jugadors el que volen és jugar.

L'equip arriba aquest divendres a Galícia on s'entrenarà a la tarda i dissabte al matí. El duel es jugarà dissabte a les sis de la tarda. Guanyar a la pista de l'Obradoiro faria pujar la moral, canviar la dinàmica i revifar les opcions de classificació pel play-off.

Informa: Cesc Sanjuan

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.