L'UE Sant Julià presenta Emiliano i tres jugadors professionals per superar la primera ronda de l'Europa League

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'Unió Esportiva Sant Julià encenta nova etapa amb la primera fase de l'Europa League a l'horitzó. El club ha presentat el nou entrenador, Emiliano González, i tres jugadors professionals formats a França.

Després de la decepció a la lliga nacional, el Sant Julià afronta una nova etapa amb Emiliano González a la banqueta, en substitució de Jesús Barón, que continuarà vinculat al club fent tasques logístiques. L'objectiu serà "fer un bon paper en l'Europe League, intentar passar la ronda, i intentar guanyar la Lliga i la Copa". 

Entre els fitxatges que s'han presentat aquest divendres hi ha Quentin Pereira, mitjapunta format al Sochaux i l'Stade Reims, amb experiència a la primera francesa. El club ha fitxat dos centrals, l'internacional per Togo Senah Mango, format a les inferiors de l'Olympique de Marsella, i Alassane També, internacional per Malí que ha militat al Tondela portuguès i el Genova italià.

L'extrem David Serrano, provinent del Karaiskaris de la segona divisió grega, i Mamadou Kandeh, davanter centre del Sant Andreu, jugaran amb l'equip la primera fase de l'Europa League. A més, volen tancar la renovació de Ferran Pol i hi ha  interès en l'altre porter de la selecció, José Antonio Gomes.

El rival dels lauredians se sabrà dimarts i sortirà d'algun equip de Luxemburg, San Marino, illes Fèroe, Irlanda del Nord, Gibraltar o Kosovo.

El vicepresident Toni Giribet ha destacat que "que aquest any tindrem un equip més competitiu amb el que esperem passar una ronda".

D'altra banda, qui també ha renovat a la banqueta, però en aquest cas a la de l'Inter d'Escaldes és Adolf Baines. El tècnic continuarà una temporada més al club escaldenc després de quedar-se a les portes d'Europa aquest any.

Informa: Joel Romero
Imatge: Sergi Linares-Arxiu

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.