Un gran nombre d'aficionats es concentra a la meta per animar els ciclistes

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aficionats arribats de tots els racons del món han posat la nota de color en la zona d'arribada de l'etapa andorrana de la Vuelta i han gaudit d'una apassionant jornada de ciclisme.

"Hem vingut des de Perú a veure la Vuelta", explicava una aficionada que destacava l'ambient que havia trobat a la meta. Altres venien "des d'Esparreguera" per veure per primera vegada l'arribada d'una etapa. Fins i tot aficionats de Colòmbia es concentraven a l'arribada per donar suport als ciclistes del seu país.

Alguns tenien molt clar a qui animar, atenent a les seves nacionalitats. L'uruguaià Fabricio Ferrari i l'italià Fabio Aru estaven en l'imaginari dels seus compatriotes, que han vingut "a desitjar-li una altra victòria", ja que Aru es va vestir de líder en la darrera etapa de la Vuelta que es va disputar a Andorra, el setembre del 2015.

Ambient festiu a Andorra la Vella, coordinació entre cossos de seguretat i efectius de Mobilitat, i un gran final d'etapa per posar la cirereta al primera dia de la ronda espanyola amb accent andorrà.

Informa: Ivan Álvarez
Imatges: Xavi Fajardo/Sergi Linares

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.