Un grup molt jove prepara el debut a l'Europeu de patinatge artístic

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Andorra participarà aquesta setmana, per primera vegada, en un Campionat d'Europa de patinatge artístic de xous i precisió i ho farà amb un grup de 10 esportistes molt joves. Hem estat en el darrer assaig abans de viatjar a Portugal.

Són un grup de nou noies i un noi d´entre 12 i 15 anys i ja fa mesos que es preparen al pavelló de l´Estadi Comunal amb una barreja d´il·lusió i nervis. Representaran Andorra per primera vegada en un Campionat d´Europa de patinatge artístic de xous i precisió. Aquest és el darrer assaig del ball amb el qual competiran en la modalitat de grup juvenil, amb el nom d'Encén-te.

Són molt joves, però ja fa molts anys que es dediquen al patinatge sobre rodes. Entrenen una mitja de 12 hores setmanals i arriben ben preparats a la cita.

Demà viatjaran a Portugal i divendres entraran en acció. L'Europeu reunirà un miler d'esportistes d'arreu del continent a la localitat de Matosinhos i la competició es podrà seguir per streaming al web del campionat.

Informa: Joan López Imatge: Xavi Fajardo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.