Una pretemporada de bones sensacions a l'espera de Blazic

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Pretemporada de bones sensacions per al MoraBanc Andorra fins al moment. Després de sorprendre el València diumenge en la presentació dels taronja davant la seva afició, l´equip du quatre victòries i una derrota. Dimecres arriba l´eslovè Jaka Blazic, que s'acaba de proclamar campió d´Europa. Peñarroya tindrà tots els seus jugadors.

Només una desfeta en cinc partits, la de divendres a Montsó amb el Tenerife en un darrer quart molt estrany. I quatre victòries, dues contra el València, vigent campió de lliga, el Fuenlabrada i el Joventut, a la lliga Catalana. El protagonista dels dos darrers duels ha estat el polonès Karnowski, que ha deixat molt bones sensacions, amb catorze i deu punts, respectivament, i mostrant bon canell i contundència dins la zona. També el txec David Jelinek, molt actiu en atac.

A l´equip li queden dos assajos abans de l´estrena a la lliga. El primer dijous contra el Clavijo de LEB or i diumenge tancarà contra el Saragossa. Stevic està pràcticament recuperat de les molèsties al bessó i el que a priori no jugarà en aquest inici és Burjanadze, que du molts mesos aturat. El debut a la competició és en un dels escenaris més complicats, la pista del Reial Madrid. Un repte dur per a un equip que de moment està engreixant bé la maquinària.

Informa: David Domingo
Imatges: Sergi Garcia

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.