El VallBanc busca el doblet davant un Engordany que vol el bitllet a Europa per a la final de la Copa Constitució

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

UE Engordany i VallBanc FC Santa Coloma es juguen aquest diumenge a la tarda l'últim títol de la temporada, la Copa Constitució Protecvall. Després de guanyar la lliga, els colomencs busquen fer el doblet. Per a l'Engordany la victòria el portarà a Europa.

L'Estadi Comunal acollirà aquest diumenge a la tarda la final de la Copa Constitució, que arriba amb el VallBanc Santa Coloma com a gran favorit a revalidar el títol.

Amb tot, els colomencs, ja campions de lliga i amb la tranquil·litat de repetir a la prèvia de la Champions, no s'esperen una final fàcil.

Per a la UE Engordany, la final és el partit de la temporada, que han preparat des de fa setmanes després de perdre les opcions a la Lliga.

Fa tres anys la UE Santa Coloma els va deixar sense Copa. Aquest diumenge volen sumar el primer títol al palmarès i guanyar-se la plaça per a la Lliga Europa.

Felipe Busto té clar qui és el favorit a la final.

El VallBanc té la baixa de Juanma, mentre que l'Engordany no disposarà de Luigi San Nicolás, però recupera Aguero, Deivis i Sebas Varela.

La final començarà a dos quarts de vuit i serà retransmesa per Andorra Televisió, Ràdio Nacional i andorradifusió.ad.

Informa: Sergi Cano
Imatge: FAF-Joel Romero
Locució: Laura Massegú

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.