Vallnord Pal-Arinsal no tindrà Copa del Món de BTT l'any 2021, però es garanteix les proves del 2022 i 2023

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Vallnord Pal-Arinsal no serà seu de la Copa del Món de BTT l'any 2021. L'estació té previst modificar el circuit de descens i s'ha garantit la presència el 2022 i el 2023.

La Copa del Món de BTT no tornarà a Andorra fins al 2022. Vallnord Pal-Arinsal havia quedat fora del primer calendari provisional de la Unió Ciclista Internacional i ja té confirmada l'absència el 2021.

L'estació aprofitarà aquest període sense proves per modificar el circuit de descens, un vell desig de l'organització, que tenia previst fer-ho realitat l'any vinent.

La cancel·lació de la prova d'enguany per la pandèmia sanitària i la incertesa econòmica han provocat que l'estació hagi decidit declinar l'opció de ser present entre les sis seus del calendari.

D'aquesta manera, Vallnord Pal-Arinsal disposarà de més marge per configurar el nou recorregut de descens i treballar en les edicions del 2022 i 2023.

Totes dues garantides per l'UCI, amb la qual segueix havent-hi una relació molt estreta, i suposaran la prèvia a la disputa del Mundial l'any 2024.

Informa: Joel Romero
Imatges: Arxiu RTVA

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.