Vegas ja treballa amb la selecció de bàsquet per preparar l'Europeu de Malta

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Cristian Vegas ja treballa al capdavant de la selecció masculina de bàsquet, que d'aquí a poques setmanes disputarà l'Europeu de petits països a Malta. Afronta el repte de rellevar David Eudal a la banqueta amb la màxima il·lusió i també conscient que el llistó està molt alt. 

Aquesta setmana han començat els entrenaments de la selecció masculina de bàsquet per preparar l'Europeu de petits països que es disputarà a Malta, del 28 de juny al 3 de juliol. Després de molts anys treballant a la federació, amb les seleccions sub-16 i sub-18, Vegas ha agafat el relleu d'Eudal a la banqueta.

El nou seleccionador s'ha referit a la seva figura. "És una llàstima que el David no continuï perquè al final és una persona de bàsquet del país i ha sigut sempre el nostre mirall." I ha assegurat que aquesta oportunitat l'afronta amb "il·lusió, ganes i treball". 

A la convocatòria destaca la tornada de Toi Gabriel, que no va disputar el darrer Europeu a Irlanda, i en els propers dies s'incorporaran als entrenaments Alexis Bartolomé i Sergi Serrato.

Entre les absències, Martí Obiols i Àlex Peral es perdran l'Europeu per estudis. Tot i l'arribada d'un nou seleccionador, el llibre d'estil està molt definit. 

"Amb la federació fa anys que treballem amb una mateixa línia, al final el bloc i la manera de jugar no serà molt diferent. A mi m'agrada jugar dinàmic", ha explicat Vegas. L'any passat la selecció ja va fer un molt bon paper i per això, ha manifestat que introduirà pocs canvis. "Les coses que funcionen no s'han de tocar gaire".

En total els tricolors faran 18 sessions de pista abans de viatjar a Malta. El debut a l'Europeu arribarà el 29 de juny, contra l'Azerbaidjan. 

Informa: Joan López
Imatges: Ricard Tenza

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.