Verdú 11è en un gegant de la Copa d'Europa, el quart millor resultat de l'esquiador en el campionat continental

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Joan Verdú ha estat onzè a l'eslàlom gegant de Copa d'Europa disputat aquest matí a l'estació suïssa de Zinal. L'esquiador ha estat setè a la primera mànega i ha baixat a l'onzena a la segona baixada. Aquest és el quart millor resultat de Joan Verdú al campionat continental.

L'esquiador de la FAE s'ha quedat a només 77 centèsimes del millor temps a càrrec del suïs Cedric Noger. Els 15 primers classificats han entrat en el mateix segon. La següent cita per Verdú serà una Copa del Món a Val d'Isere l'11 de desembre.

Verdú considera que la jornada ha estat molt positiva i apunta que el més important és haver-se situat prop dels primers "i de l'objectiu que estem buscant". A més, ha destcat que aquesta posició li permet rebaixar punts FIS per tenir dorsals bons de cara a la copa del món. 

Informa: Cesc Sanjuan
Foto: Francis Bompard

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.