Verdú 5è en Copa d'Europa, un resultat sense precedents en categoria masculina a Andorra

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Joan Verdú ha estat cinquè a la Copa d'Europa en una prova disputada aquest matí a Alemanya en la disciplina de gegant. Aquest és el millor resultat que ha assolit mai un esquiador andorrà en categoria masculina a l'exigent campionat continental. Cal destacar que aquest gran resultat arriba a tres dies del seu debut al Mundial de Cortina d'Ampezzo.

A les Imatges, el descens de Joan Verdú aquest dissabte a Berchtesgaden. L'esquiador andorrà ha estat cinquè després de ser 12è a la primera mànega. Ha acabat a 1 segon i 9 centèsimes del vencedor, l'austríac Dominik Raschner.

Verdú ha marcat 23 amb 87 punts FIS, dada que suposa una millora respecte als 25 amb 4 que ostentava a la darrera llista. Aquest és el millor resultat aconseguit mai per un esquiador andorrà en categoria masculina a la Copa d'Europa en qualsevol disciplina.

Verdú ha assegurat que "tenir un resultat com aquest en una carrera d'aquest nivell em satisfà molt i em motiva per seguir treballant", tot destacant que venia d'una "setmana complicada".

Amb aquest resultat Verdú es situa 22è a la general de la Copa d'Europa en la disciplina de gegant amb 73 punts. Al llarg d'aquesta campanya l'esquiador de la FAE ha anat donant símptomes de la seva recuperació i el seu gran estat de forma.

És la confirmació definitiva, a tres dies del debut al Mundial de Cortina d'Ampezzo en la prova de supergegant. Aquest diumenge, amb el dorsal 23, tornarà a disputar un gegant de la Copa d'Europa a la mateixa estació.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: FAE

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.