Verdú completa la segona setmana a Nova Zelanda "amb molt bones sensacions"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Joan Verdú afronta amb molt bones sensacions la darrera setmana de preparació a Nova Zelanda. L'esquiador està aprofitant l'estada per provar el nou material amb vista a la temporada més exigent de la seva carrera esportiva. 

L'esquiador de la FAE tenia clar que aquest any havia d'introduir canvis en el treball de pretemporada per fer el pas endavant que busca en Copa del Món. Les condicions que s'ha trobat fins ara a Nova Zelanda han estat immillorables. Acompanyat del seu equip, amb el nou tècnic Juan Lago al capdavant, ha completat dues setmanes molt intenses a l'estació de Coronet Peak. Verdú es mostra motivat i explica:  "Han estat cinc dies molt bons, en una pista diferents i més exigent. Les sensacions són molt bones, estic provant el meu material i estem arribant a unes conclusions bastant bones" 

En funció de quin sigui el seu estat físic quan torni de Nova Zelanda, Verdú té previst fer una estada a l'estació suïssa de Saas-Fee la primera setmana d'octubre, si les condicions de neu són bones. Després es concentraria uns dies a la glacera de Sölden, on obrirà la Copa del Món el 23 d'octubre. Abans, faria una darrera concentració a l'estació italiana de Val Senales, amb unes característiques molt semblants a l'escenari inaugural del circuit blanc. 

Informa: Joan López
Imatges i declaracions cedides per Federació Andorrana d'Esquí 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.