Verdú fa un bon balanç de la temporada de recuperació i ja pensa en la Copa del Món

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Joan Verdú ha fet balanç al Dia E d'un curs on, malgrat sortir d'una llarga lesió, ha aconseguit grans resultats en Copa d'Europa. La propera temporada tornarà a la Copa del Món.

Després de dues temporades en blanc per dues lesions greus al genoll Verdú arrencava la campanya sense massa expectatives de resultats. "La meva prioritat era recuperar-me al 100%, sense pressa per començar a competir. De seguida em vaig trobar bé i a part d'estar bé físicament, tècnicament també va acompanyar molt. Les primeres curses de Copa d'Europa van sortir bons resultats que després em van permetre tenir millors dorsals i poder assolir grans resultats", explica.

Grans resultats com la cinquena plaça al gegant de Copa d'Europa de Berchtesgaden. El millor aconseguit mai a la federació en categoria masculina en el campionat continental.

Verdú ha estat molt constant. En aquest retorn ha aconseguit puntuar sis vegades en Copa d'Europa, amb tres victòries en proves FIS. Això en una campanya molt reduïda a causa de la pandèmia i d'una de les imatges de l'any, la caiguda en el descens de Sella Nevea. Verdú va perdre el coneixement però afortunadament no va tenir cap lesió greu i ja es troba perfectament.

L'altre gran ensurt de la campanya va ser a Orcieres Merlette quan se li va creuar un comissari quan baixava a 100 quilòmetres hora. Verdú ja pensa en la tornada a la Copa del Món.

La primera Copa del Món a l'octubre a Solden no està descartada.

Amb o sense Copa del Món Verdú començarà aquesta propera campanya olímpica amb un punt a favor. Enguany podrà fer una pretemporada convencional net de lesions.

Informa: Cesc Sanjuan

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.