El vestidor de l'FC Andorra viu un bon moment després de sis partits invicte

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Futbol Club Andorra continua en línia ascendent. Els de Richard Imbernón sumen sis partits invictes. A poc a poc van escalant posicions i tenen encara dos partits pendents a primera catalana. Els jugadors Marc Ferré i Jordi Aláez han analitzat la situació de l'equip al "Dia E".

Una de les assignatures pendents aquesta temporada era guanyar a casa. A la Borda Mateu només s'havia sumat els tres punts contra el Tàrrega el 15 de setembre. Aquest gol d'Aaron allarga la ratxa a sis partits sense perdre i situa l'equip a la zona mitjana de la taula. El Gavà era el penúltim classificat i el proper rival serà el cuer. L'equip té la lliçó apresa i sap que a primera catalana no hi ha rival fluix. "Juguem amb la mentalitat que s'ha de donar el màxim, és igual la classificació, anem primers o últims. És una lliga en què el primer pot perdre punts al camp de l'últim i l'últim els pot guanyar. És molt competitiva", insisteix Jordi Aláez. Marc Ferré, per la seva banda, recorda que després del desplaçament a Cambrils vindrà un seguit de compromisos a casa, que aniran bé per la moral de l'equip.

L'Andorra dona símptomes de creixement, però malgrat la bona ratxa l'equip encara té marge de millora. "Els resultats seran la conseqüència" i no a l'inrevés, assegura Marc Ferré.

L'Andorra visitarà dissabte el camp del cuer. Un triomf a Cambrils podria rellançar l'equip a la classificació.

Informa: Cesc Sanjuan

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.