Vicky Jiménez: "Em fa molta il·lusió poder formar part de la primera edició i jugar a casa sempre és diferent"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Vicky Jiménez compta les hores per debutar al Crèdit Andorrà Open. La tenista es mostra il·lusionada en el seu debut a casa, tot i jugar contra una de les favorites.

Només falta un dia per veure el debut de Vicky Jiménez al Crèdit Andorrà Open. La tenista s'ha entrenat aquests dies a la pista central del Poliesportiu i arriba en un gran estat de forma després de la gira per Sud-Amèrica.

El fet de jugar a casa afirma que serà un valor afegit. "Em fa molta il·lusió poder formar part d'aquesta primera edició. Jugar a casa és diferent perquè jo sempre entreno aquí i estic acostumada a no veure les jugadores. I ara veure que hi ha tant nivell". Amb tot, es mostra satisfeta per formar-ne part. 

Sobre la pista central, admet que s'adapta bé a la superfície. "Tothom diu que bota molt la pilota o que s'escapen. Al final jo no ho noto perquè soc d'aquí i per mi és normal. Estic molt còmoda i la pista és espectacular".

El sorteig no ha estat gaire favorable, ja que s'enfrontarà a Tatjana Maria, número 70 del món. Tot i això, es mostra confiada en les seves opcions. "Ho afronto com un repte, és una cosa nova perquè mai he jugat contra ella. És una nova experiència i tinc moltíssimes ganes".

L'andorrana debutarà aquest dimecres a dos quarts de vuit de la tarda a la pista central del Poliesportiu, amb l'objectiu de superar la cap de sèrie número 3 del torneig.

Informa: Joel Romero
Imatges: Kevin Ribeiro-Eric Escabias

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.