Vicky Jiménez: "El Roland Garros júnior serà una segona oportunitat per donar el millor de mi, em trobo fins i tot millor que abans de la lesió"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Vicky Jiménez ha marxat cap a París per disputar-hi, la setmana vinent, el Roland Garros júnior. La tennista es vol treure l'espina de l'eliminació a la primera de canvi en categoria absoluta. 

D'aquesta manera, la tenista andorrana tindrà una segona oportunitat al grand slam francès. "No vaig acabar com volia així que aquesta és com una segona oportunitat per donar el millor de mi i veure on puc millorar i així seguir lluitant".

Respecte a la lesió, considera que "ha sigut un petit avís que havia de parar i descansar", però ara té millors sensacions. "Encara sóc molt jove i encara tinc molta formació per endavant. Crec que parar una mica m'ha anat molt bé em trobo fins i tot millor que abans de la lesió".

Informa: Joan López
Imatges: Pere Besolí 

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.