Víctor Santos és el nou president de la FAF

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Víctor Santos ja és oficialment president de la Federació de Futbol. Avui ha acabat el termini per presentar candidatures i la seva ha estat l'única que ho ha fet. La presa de possessió serà el 9 d'octubre.

Víctor Santos es convertirà el 9 d'octubre en president de la Federació de Futbol. El fins ara vicepresident encapçala l'única llista que s'havia presentat abans de les 6 de la tarda, límit del termini. Ara, ell i la nova junta esperen fins a agafar possessió del càrrec. La nova cúpula de la FAF comptarà amb persones ja vinculades al futbol del país.

Entre els noms que figuren a la llista trobem Alfonso Martín, com a vicepresident, Elisabeth Pirot, Manolo Jiménez, Carlos Mora, Ricardo Tolosa, Jennifer Fernández i Juli Farreros.

Santos arriba a la presidència després d'estar els últims 37 anys vinculat al futbol del país. Ara, aquest nou càrrec arriba com una culminació de gairebé tota una vida lligada a la pilota. Diu que fa molts anys que lluita pel futbol andorrà i que "és una dedicació total" i té "moltes ganes i il·lusions". Es troba, assegura, "amb la moral d’un nen de 19 anys".

Entre les principals iniciatives de Santos es troba millorar la base, les instal·lacions, el futbol femení i el futbol sala.

Informa: Xavi Bonet

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.