Victòria agònica del Club Vòlei Encamp contra el Manresa

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Club Vòlei Encamp ha sumat una victòria agònica contra el Vòlei Manresa, rival directe a la part baixa de la classificació del grup B de primera divisió espanyola, en un partit que es va decidir al tie-break.

Després de les dues darreres derrotes al tie-break, a la tercera va canviar la sort del Club Vòlei Encamp. Els de Gelaisy Cantero van haver de treballar de valent per endur-se una victòria d'or contra el Manresa, rival directe a la part baixa del grup B de primera divisió.

El duel va mantenir la igualtat en tot moment. El primer set va caure de costat encampadà, però els del Bages es van endur el segon i van posar l'empat a u. L'Encamp es tornava a avançar amb un parcial de 25 a 22 en el tercer, però novament el Manresa igualava amb 18 a 25 en el quart. Tot es decidia al cinquè set de desempat, que per fi va caure de costat dels encampadans, per 15 a 13.

La tercera victòria de l'Encamp tanca una ratxa de quatre derrotes consecutives i dona aire als de Gelaisy Cantero en la lluita per la permanència.

Informa: Joan López-Cesc Sanjuan
Imatges: Xabier Moreira