Victòria contundent del VPC en el darrer partit de pretemporada contra el Manresa

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El VPC Andorra s'ha imposat amb claredat al Manresa, per 55 a 5, en el darrer partit de pretemporada per als andorrans, que la setmana vinent s'estrenaran a domicili.

Darrer partit de pretemporada i el VPC ha resolt la papereta amb contundència. 55 a 5 davant un rival força inferior, com és el Manresa. Els de Garcia i Kirikashvili han dominat de principi a fi al terreny de joc i amb aquesta nova victòria tanquen la pretemporada invictes, després dels triomfs davant de la Barguillere i el Carmaux.

El partit també ha servit per donar minuts a les cares noves i els més joves, per tal que comencin a agafar ritme de competició de cara a l'inici de lliga. En aquest sentit, els andorrans iniciaran la temporada fora del Principat, el pròxim dia 24, a territori francès a promoció d'honor.

D'altra banda, la selecció femenina sub-18 ha disputat un partit contra la selecció absoluta, per tal de preparar l'europeu sub-18 que es disputarà el pròxim cap de setmana a l'Estadi Nacional.

Informa/imatge: Joel Romero

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.