Victòria treballada i pas ferm cap al Top-16

El MoraBanc Andorra ha tancat la primera volta de la fase regular de l’Eurocup amb una victòria molt treballada al Poliesportiu contra el Lietkabelis lituà, per 76-66, que el consolida al quart lloc del grup C.

Els d’Ibon Navarro buscaven la segona victòria a la lligueta i la primera a la Bombonera contra un rival que arribava a la cita amb idèntic balanç d’una victòria i tres derrotes. En el primer quart el MoraBanc ha obert les primeres diferències amb un parcial de 7-0 (13-8), però ha tornat a aparèixer la manca d’encert dels darrers partits, amb un 1 de 8 en tirs de tres. El Lietkabelis ha capgirat el marcador amb un parcial de 0-9 i ha tancat els primers 10 minuts per davant, 15-19.

El MoraBanc no es trobava còmode a la pista i bona part del segon quart ha continuat a remolc dels lituans, fins que Hannah ha tornat a posar per davant els andorrans a tres minuts i mig per arribar al descans (33-32). A la fi dels primers 20 minuts els d’Ibon Navarro dominaven per un punt en el marcador (39-38), tot i que perdien la lluita pel rebot (11 captures, per 21 dels lituans) i mantenien el poc encert, amb un 25% en el tir de tres.

La reacció ha arribat a la represa i ha estat liderada per Tyson Pérez, que ha acabat com a màxim anotador dels andorrans amb 16 punts. L’equip ha obert forat en el marcador amb una diferència de 9 punts i ha tancat el tercer quart amb avantatge, 58-52.

En el darrer període el MoraBanc ha sabut gestionar bé la renda i ha arribat a tenir una diferència màxima de 17 punts (76-59), que finalment el Lietkabelis ha eixugat fins al 76-66 definitiu.

El partit d’aquesta nit ha estat el primer dels tres que el MoraBanc jugarà aquesta setmana. Els tricolors visitaran dijous la pista del Bilbao Basket (21.15h, per RNA) i diumenge rebran el Casademont Saragossa al Poliesportiu (12.30h, per RNA).