Victòries de l'Atlètic Club Escaldes i l'Unió Esportiva Santa Coloma en els darrers partits de la jornada a la lliga nacional

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquest dijous a la nit s'ha completat la jornada 12 de la lliga Multisegur Assegurances amb les victòries de l'Atlètic Club Escaldes i l'Unió Esportiva Santa Coloma.

En el partit entre l'Atlètic Club Escaldes i l'Engordany, Sacha Petshi avançava l'Engordany des del punt de penal. L'equip va estar a un pas de fer el 0 a 2 amb una rematada de cap de Nájera que salva providencialment Alejandro Ruiz.

Tot va canviar abans del descans amb l'expulsió del mateix Diego Nájera. A partir d'aquí l'Atlètic Club Escaldes va dominar el joc. Àlex Martínez des del punt de penal i dos gols més d'Abraham van acabar capgirant el marcador i donant la victòria 3 a 1 a l'Atlètic Club Escaldes que, provisionalment, és segon a la classificació amb un partit més. 

Tampoc va fallar l'Unió Esportiva Santa Coloma. Un gol de Paulino Gonçalves als 7 minuts va ser suficient per tancar la victòria contra l'Ordino. Els colomencs són tercers en una classificació on la majoria d'equips encara tenen partits pendents.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: FAF

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.