Les victòries de Fenés i Soldevila els obren les portes a l'Ultra Trail del Mont Blanc

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La gran novetat en aquesta segona edició de la Trail 100 Andorra era l'entrada al circuit de l'Ultra Trail del Mont Blanc, la cursa més prestigiosa en aquest format. Diumenge dos andorrans van guanyar la prova de 21 quilòmetres i tots dos ja han confirmat que faran tot el possible per aprofitar la invitació.

Aquest diumenge va ser un dia especial per al Trail Runnig d'Andorra amb la victòria de dos corredors joves cridats a marcar el futur de l'especialitat i ser referents del país en aquesta disciplina. Ari Fenés i Arnau Soldevila es van imposar a la prova de 21 quilòmetres de la Trail 100 Andorra.

Un triomf que els dona un bitllet directe per a l'Ultra Trail del Mont Blanc, concretament a l'OCC de 55 quilòmetres. Tots dos han confirmat que faran tot el possible per ser a final d'agost a ChamonixAmb tot, Soldevila apunta que "dependrà del calendari".

El gran objectiu de Soldevila és la Sky Comapedrosa, cursa andorrana  del circuit mundial amb un perfil més dur però similar al de la prova de diumenge.

Amb 23 anys Soldevila lluita per esdevenir el relleu dels germans Casal, referents del trail running a Andorra la darrera dècada. Segons ha destacat "ha estat gràcies a ells que he arribat on estic ara".

Tant Soldevila com Fenés estaran aquest dissabte a l'Epic Trail de la vall de Boí, marató de muntanya que es podrà seguir en directe per televisió i en streaming. També hi seran Carlos Fernández i Òscar Casal ja recuperat de les molèsties que va patir diumenge.

Imatge: Ricard Tenza / Kevin Ribeiro