La Volta als Ports arribarà el 18 de juliol amb canvi de format i nous recorreguts

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Multisegur Volta als Ports canvia per seguir sumant edicions. Enguany presentarà moltes novetats, amb un nou format i canvis en els recorreguts. El més exigent tindrà cinc ports i l'organització espera un miler de participants, si la pandèmia no ho impedeix.

La 44a Multisegur Volta als Ports arribarà el 18 de juliol amb molts canvis respecte l'última edició. Començant pel lloc de sortida, la Massana, i el d'arribada, el Parc Central d'Andorra la Vella, que substitueix la Coma d'Arcalís.

La intenció és recuperar la sortida en grup i no individualment com l'any passat obligat per la Covid-19 i que només siguin cronometrades les pujades, una iniciativa que va tenir "molta acceptació" en l'edició anterior, ha dit l'organitzador, Gerard Riart, posant en relleu que "la novetat més important és el nou format de marxa cicloturista".

Els recorreguts, cinc en total, seran nous, i se suma un altre port, el coll de la Gallina, que serà l'últim de la distància més llarga. Prèviament es pujarà la Coma d'Arcalís, el coll d'Ordino, Beixalís per la part d'Encamp i la Peguera. "Són 4.400 metres de desnivell i uns 150 quilòmetres, una etapa molt dura tenint en compte l'orografia d'Andorra, però que suposarà més exigència en les pujades i recuperar en les baixades", indica Riart.

La marxa cicloturista degana del país espera aplegar un miler de participants si la pandèmia no ho impedeix.

El Tour haurà visitat el país una setmana abans i repetir l'arribada de la cursa ciclista per excel·lència serà un altre dels atractius. 

Informa: Sergi Cano
Imatges: Sergi Linares (agost 2020)

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.