La Volta als Ports se celebra diumenge amb la meitat de ciclistes i quatre sortides separades

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Multisegur Volta als Ports 2020 ja és una realitat. Aquesta és la principal victòria en aquesta 43 edició marcada per la Covid-19. La pandèmia i els protocols de seguretat canviaran de dalt a baix la prova, l'objectiu és que no hi hagi cap contagi.

Enguany la xifra de participants no és el més important. De fet l'organització ha limitat a 500 el nombre de ciclistes. A unes hores de tancar les inscripcions hi ha 430 dorsals.

No es podrà repetir la imatge amb 1.000 ciclistes arrencant al mateix moment a la Massana. Enguany hi haurà 4 punts de sortida i 4 punts d'arribada amb trams cronometrats que mantindran els recorreguts originals en un 90%.

El director, Gerard Riart, vol que es demostri que "som capaços de, en un any tan difícil o diferent com aquest, poder organitzar una prova amb prop de 500 ciclistes i que no hi hagi cap contagi o cap rebrot". Enguany hi haurà mallot i mascareta d'obsequi. A l'arribada hi haurà dinar però sense festa. Els avituallaments seran sense contacte.

L'organització va veure perillar la prova amb els rebrots a Catalunya. Hi va haver més de 200 anul·lacions. Més del 80% dels participants ve de fora.

Tenint cura de la sostenibilitat i amb la inestimable ajuda de 60 voluntaris i sense professionals, aquest diumenge es donarà el tret de sortida a una 43a edició marcada per la Covid-19.

Informa/Imatges: Cesc Sanjuan

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.