El VPC afronta el tram final de la temporada sense Befile

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El VPC afronta la recta final de la temporada sense un dels jugadors més destacats, el sud-africà Sithembiso Befile, que ha tornat al seu país per motius familiars. Després de la darrera victòria, el quinze de Jonathan Garcia ja té gairebé assegurada la presència a la fase d'ascens i ara buscarà la millor posició per tenir a favor el factor camp. 

Diumenge passat contra el Rodez el tècnic del VPC, Jonathan Garcia, ja no va poder comptar amb el sud-africà Sithembiso BefileEl talonador arribat l'estiu passat tornava uns dies abans al seu país per motius familiars, després d'haver estat una de les peces més destacades del quinze andorrà aquesta temporada.

Sense l'aportació del davanter, a falta de dos partits per tancar la fase regular, el VPC té coll avall la presència a la fase d'ascens a federal 3, el primer objectiu de la temporada. 

Amb les quatre victòries aconseguides en els cinc partits amb Garcia a la banqueta, el VPC ha escalat fins a la quarta posició del grup 2 d'honor.

Diumenge rebrà el cuer, el Saint Juery, i tancarà la fase regular contra el tercer classificat, el Verfeil. Si acabés segon accediria directament als vuitens de final. Si es classifica en el tercer o quart lloc, jugaria l'eliminatòria dels setzens de final amb el factor camp a favor, mentre que si és cinquè o sisè, la disputaria fora de casa.

Per conèixer la classificació final, s'haurà d'esperar l'assignació dels punts de bonus, que tenen en compte aspectes com les targetes i la base.

Informa: Joan López
Imatges: Pere Besolí - Arxiu RTVA

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.