El VPC cau 26 a 28 contra la Salvetat

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El VPC Andorra ha caigut per 26 a 28 contra la Salvetat en partit corresponent a la quarta jornada d'honor. Els tricolors han manat al marcador la majoria del partit, però a la segona meitat l'equip francès ha acabat decantant la balança al seu favor.

Partit dur i travat a l'Estadi Nacional contra la Salvetat. Els andorrans comptaven amb cinc baixes de jugadors titulars, i això s'ha fet notar en el joc de mans.

El VPC pràcticament no ha creuat la línia de 22 en tota la primera meitat. Amb tot, l'equip s'ha mantingut viu gràcies a la capacitat anotadora de Sebas amb el peu. El jugador del VPC ha anotat fins a quatre cops de càstig.

La Salvetat només ha dominat el marcador amb el 6 a 7 després de fer un assaig amb transformació. Amb 12 a 10, els àrbitres han xiulat un assaig de penalitat favorable al VPC ja en el temps afegit de la primera meitat. Al descans dominaven els locals 19 a 10.

A la represa, dos assajos i dos cops de càstig de l'equip visitant han deixat gairebé fora de combat el VPC 19 a 28. Un assaig de Cristian als 30 minuts en la millor acció local mantenia viva l'esperança. Sebas no ha fallat la transformació malgrat el joc brut del públic visitant.

Els andorrans han sortit esperonats de l'acció i s'han situat a només dos punts. Ho han intentat, però el marcador ja no s'ha mogut. 26 a 28 i triomf per a un dels millors equips de la categoria.

Segons l'entrenador del VPC Andorra, Jean Arnaudin, els rivals "han estat més complets que nosaltres, han fet menys faltes i, veient com ha anat el partit, han guanyat merescudament". També ha destacat que "hem jugat sovint amb inferioritat numèrica, ens han ensenyat moltes targetes", i ha  afegit que, "a més, hem tingut una mala 'touche' i no hem estat agressius en defensa".

El VPC suma un punt de bonificació defensiu. El repte d'aquest diumenge ha estat important i el del proper cap de setmana serà majúscul. Visita al camp del líder, el Tarascó.

La derrota de l'equip femení, també aquest cap de setmana 

Per altra banda, l'equip femení també va caure derrotat aquest cap de setmana 38 a 0 contra el Sant Cugat B. Les de Dani Raya havien guanyat en el debut a la fase prèvia de la Lliga Catalana al Nacional però han perdut de manera àmplia en el primer partit a domicili. 

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: Desiré Sala

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.