El VPC obre la segona volta amb una victòria al camp del Tauch Corbières (18-19)

En un partit marcat pel fort vent, el VPC Andorra s'ha imposat aquest diumenge al camp del Tauch Corbières, per 18 a 19, en el primer partit de la segona volta a la Promoció d'Honor de la Lliga d'Occitània. És la sisena victòria dels andorrans en 10 jornades i la quarta lluny de l'Estadi Nacional.

L'equip de Jonathan Garcia i David Kirikaixvili ha dominat durant la primera part i ha arribat al descans amb un marcador favorable de 6 a 11, amb un assaig de Nico González i dos xuts a pals de Ramas Jinashvili.

El Tauch Corbières, que es va imposar en el partit de la primera volta a l'Estadi, ha capgirat el marcador al segon temps amb un assaig transformat (13-11).

La igualtat s'ha mantingut amb una marca més per a cada equip, la del VPC col·lectiva (18-16), i un xut a pals de Jinashvili ha donat els 4 punts de la victòria als andorrans, que escalen fins al quart lloc de la classificació.

El proper partit per al VPC arribarà dissabte 15 de desembre a l'Estadi Nacional, contra el Lézat.

Imatge: Arxiu RTVA