El VPC perfila la plantilla amb baixes importants i dos reforços

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Ramaz Jinashvili i Pep Arasanz deixen el VPC. El conjunt tricolor va perfilant la plantilla pel pròxim curs amb les baixes de dos homes importants i busca reforçar-se amb dos jugadors en tres quarts.

El VPC tornarà a viure un estiu mogut, després que s'hagi confirmat la sortida del Ramaz Jinashvili i Pep Arasanz. Tots dos han fet una gran temporada, però deixaran l'equip tricolor per motius personals.

En el cas de Jinashvili, una de les peces importants de l'esquema de Jonathan Garcia i David Kirikaxvili, tornarà a Georgia.

Qui sembla que tampoc podrà jugar la pròxima temporada és Agustín González, l'argentí pateix una lesió crònica i serà difícil que pugui començar el curs.

Significatiu també serà el cas de Nil Tomé i Adrià Calvó que deixaran el país per estudiar i disposaran de doble llicència. La intenció és que els joves andorrans combinin els partits del VPC amb els d'un equip de fora.

Tot i aquestes baixes, el club té tancada la renovació de jugadors importants com Irakli, Toko, Edo Jamrulidze, Nico González, Fede Aguiar i Carlos Mauricio. Una bona columna vertebral per encarar la segona temporada a la lliga d'honor d'Occitània amb garanties.

En el capítol de fitxatges, el club té perfilades dues incorporacions en la línia dels tres quarts. Es tracta de dos jugadors argentins sense experiència a Europa, en la mateixa línia que els germans González quan van arribar.

L'equip començarà la pretemporada el 4 d'agost. L'objectiu és lligar un parell d'amistosos a l'estiu per preparar la tornada a la competició el 20 de setembre.

Informa: Joel Romero
Imatges: Arxiu RTVA

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.