Vuit proves a la copa d'Andorra d'esquí de muntanya

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La copa d'Andorra d'esquí de muntanya tindrà un total de vuit proves puntuables per a sèniors més una específica per a júniors i cadets (l'Skimo 2). La temporada s'engegarà el 9 de desembre amb la nocturna del Pas de la Casa i finalitzarà el 31 de març amb la travessa per equips de l'Skimo Race.

La principal novetat serà la realització de l'Skimo 2, el 24 de febrer, per Grau, Sorteny i Arcalís i dirigida als més joves. A més, la prova s'emmarcarà el mateix dia que es faci l'Skimo 4.

La realització de la copa del món a la Font Blanca ha obligat els organitzadors a desestimar la prova individual per a la copa d'Andorra.

L'objectiu de la federació és superar els més de mil participants de la temporada passada. El director tècnic de l'entitat, Carlo Ferrari,xifra en 1.300 els participants a la Copa d'Andorra i els 1.500 a la Font Blanca. 

Informa: Joel Romero
Imatges: Sergi Linares

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.